Tilaa URHOtv yrityksellesi tai rekisteröidy URHO Play yrityskäyttäjäksi!

URHO Play palvelu on nyt avattu myös yritysten käyttöön. Nyt sinä valitset minkä ottelun esität! Rekisteröidy käyttäjäksi täyttämällä hakemus tästä linkistä.

URHO Play palvelu yrityksille tarjoaa mahdollisuuden yksittäisten otteluiden ostamiseen yrityskäyttöön esitettäviksi ravintoloissa. Tarkemmat tiedot palvelusta sekä palvelun käyttöehdot yrityksille löydät rekisteröinnin yhteydessä tästä linkistä.

Kovan suosion anniskeluravintoiden keskuudessa saanut URHOtv on nyt entistä helpompi saada oman operaattorisi kautta: lisää viihtyvyyttä sekä myyntiäsi näyttämällä kotimaisia huippuliigoja asiakkaillesi. Ota yhteyttä omaan operaattoriiisi, tilaa URHOtv ja järjestä oman kotijoukkueesi kisastudioita!

Ota yhteyttä omaan operaattoriiisi, tilaa URHOtv ja järjestä oman kotijoukkueesi kisastudioita!

Yritysmyynti:

PlusTV

puh. 010 3098008
www.plustv.fi
 

Yritysmyynti:

Canal Digital

puh. 0207 181 290
www.canaldigital.fi
 

Yritysmyynti:

Maxisat Oy

puh. 0500 702 430, hannu.huovila(at)maxisat.fi
www.maxisat.fi
 


URHOtv:n jakelu keskeytyy 1.4.2014

[28.03.2014]

URHOtv haki talousvaikeuksien vuoksi yrityssaneeraukseen viime syksynä. Yhtiön taloudellinen tilanne on pysynyt heikkona ja se ei ole pystynyt kehittämään liiketoimintaansa kannattavaksi. Tämän vuoksi yhtiön saneerausprosessia on haettu keskeytettäväksi. Saneerauksen päättymisestä johtuen ja minimoidakseen eri alihankkijoilleen syntyvät kustannukset, URHOtv peruu toistaiseksi kaikki suunnitellut tuotannot sekä keskeyttää kanavan jakelun tiistaista 1.4. 2014 alkaen. Yhtiö pyrkii edelleen löytämään ratkaisuja toiminnan jatkamiseksi.
Lue lisää »

Vieläkö Kouvojen voittoputki kasvaa Tapiolassa?

[21.03.2014]

Seitsemän perättäistä ottelua voittanut Kouvot tulee haastamaan URHOtv:n lauantaisessa Korisliigan kamppailussa Tapiolan Honkaa Espooseen. Honkakin oli edellisessä tv-pelissä huima viikko sitten kaatamalla Katajan 19 pisteellä
Lue lisää »

Pohjanmaan häjyt vastakkain Lapualla URHOtv:llä

[19.03.2014]

Korisliigan Pohjanmaan edustajat Lapuan Korikobrat ja Kauhajoen Karhu ottavat keskiviikkona mittaa toisistaan URHOtv:n kameroiden surratessa. Viidennen sijansa Hongalle menettänyt Karhu hamuaa yhä parempiin pudotuspeliasemiin, kun taas Lapuan Korikobrille jokainen voitto on tärkeä kamppailussa kahdeksannesta sijasta.
Lue lisää »

LP Viesti ja OrPo naisten Mestaruusliigan finaaleihin URHOtv:llä

[17.03.2014]

Kevään ensimmäiset finaalit pyörähtävät URHOtv:llä käyntiin 26. maaliskuuta, kun Salon Viesti ja Oriveden Ponnistus aloittavat Suomen mestaruuden tavoittelun naisten lentopallossa.
Lue lisää »

URHOtv sisäänkirjautuminenOletko unohtanut salasanasi? Tilaa uusi salasana
Jos et ole vielä rekisteröitynyt voit tehdä sen tästä linkistä